І знову на столичній сцені

2018-10-29

26 жовтня 2018 року в столичному МЦКМ (Жовтневому палаці) відбувся перший сольний концерт заслуженого артиста України Дмитра Андрійця.

Д. Андрієць тісно співпрацює з аматорським танцювальним колективом «Намистинки». Жоден концерт на Чернігівщині Дмитра не відбувається без участі цього колективу. Всі учасниці колективу були щасливі від запрошення на його день народження і виступити разом з ним на столичній сцені.

До цього виступу готувалися дуже відповідально. У головного режисера не було зауважень до колективу під час генеральної репетиції. Як було приємно чути, коли ведучий концерту оголосив про виступ нашого колективу з Борзнянщини.

Глядачі дуже тепло зустріли «Намистинок», а особливо борзнянці, яких було дуже багато в залі.

Репортерам сподобався виступ нашого колективу і тому вони під час антракту взяли у учасниць інтерв’ю-вітання на адресу Дмитра Андрійця. Найближчим часом на одному з телевізійних каналів чекайте телеверсії цього свята.

Глядачі також були вражені почутою піснею «Зачекай» на вірші Олени Протопопової, музику Віталія Сизика, яку виконали Дмитро Андрієць та Ольга Зеленська.

Д.Андрієць та О.Зеленська візьмуть участь у творчому звіті «Намистинок» 9 листопада 2018 року в Комарівському БК о 17.30

Запрошуємо всіх бажаючих!

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.