День учителя

2019-10-04

Один з найбільш шанованих професійних свят усіх працівників освітньої сфери звичайно ж завжди залишається улюблений нами – День вчителя.

3 жовтня в нашій школі-інтернаті відбулося традиційне святкування Дня вчителя. Після уроків всі вчителі зібралися в актовій залі та насолоджувалися незвичайним святковим концертом, який для них підготували учні.

Педагоги були запрошені до імпровізованого кафе «Зошит у клітинку». У кафе їх вітали піснями, щирими привітаннями, а також гумористичними міні-п’єсами зі шкільного життя: «Поява учня на урок», «Перший урок молодої вчительки», «Година класного керівника». Учителі побачили себе в українських піснях. Подякою за свято були щирі усмішки та гучні оплески вчителів.

З особливими шанобливими словами звернувся до педагогів директор школи-інтернату Віктор Андрійович. Він привітав колектив зі святом та подякував учням за святковий концерт.

Тож зі святом Вас, шановні освітяни! Міцного Вам здоров’я, щирої радості, безхмарних благословенних днів, творчої наснаги, нових педагогічних звершень заради рідного краю та незалежної України
Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.